Despre Noi

Cele doua sali ale Restaurantului Romeo & Julieta sunt concepute pentru a acoperi posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita si finisajele de cea mai inalta calitate, impreuna cu echipa proprie de profesionisti, vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis.

Romeo si Julieta 1 (600 de locuri - cu posibilitatea de miscsorare a salii) - restaurant conceput pentru evenimente de anvergura mare si nu numai, a fost gindita in asa fel incat sa acopere toate nevoile si cerintele clientului. Acum nu mai e nevoie sa stai blocat la masa din cauza faptului ca de cite ori te ridici lovesti pe cineva in spate sau in laterale. Acum ai tot spatiul necesar sa respiri in voie, sa te misti in voie, sa dansezi in voie, si sa te simti in largul tau pe tot parcursul evenimentului.

Romeo si Julieta 2 (250 de locuri) - vine in intampinarea clientilor cu un concept nou, inovator. Finisajele exceptionale si ambianta placuta vor contribui la reusita evenimenntului dumneavoastra.

Romeo & Julieta 1 - O atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care restaurantul Romeo & Julieta intampina si satisface cele mai exigente pretentii.
Capacitate: 600 de locuri (cu posibilitatea de miscsorare a salii).
Romeo & Julieta 2 - Aceleasi servicii de exceptie cu care v-am obisnuit, acum intr-o sala noua!
Capacitate: 250 de locuri.